Historie

Search IT Consult blev etableret i 2015 med henblik på at levere eksterne it-specialister indenfor projektledelse, udvikling hhv. decentralt og på mainframe og på specialområder. Imidlertid daterer vores erfaring sig mere end 25 år tilbage i tiden. Henning Søgaard, som i dag leder Search IT Consult, har arbejdet med konsulentformidling siden 1993, hvor han grundlagde SCR Gruppen – som senere blev en betydende spiller indenfor formidling af it-konsulenter i Danmark og Skandinavien. Siden vores etablering har vi oplevet en stigende efterspørgsel efter eksterne it-specialister. Vi har etableret en bred database af it-specialister med forskellige spidskompetencer, som på tidsbegrænsede kontrakter deltager i gennemførelse af it-projekter for en række forskellige virksomheder og organisationer.

I 2017 erfarede Search IT Consult, at det australske forsvar var i gang med de første spæde skridt til at implementere en SAP-løsning, der skulle omfatte alle tre værn og inkludere alle aspekter af forsvaret som forretning. Search IT Consult tog derfor skridt til på den baggrund at opbygge en solid konsulentmasse med SAP-kompetencer fra det danske og det norske forsvar. Disse kompetencer er siden blevet tilbudt det australske projekt bl.a. ved hjælp af Den Kgl. Danske Ambassade i Canberra, kontakter i det australske forsvar og nogen af de største internationale leverandører på konsulentområdet.

Undervejs i etableringen af databasen med forsvarskompetencer blev det klart, at adskillige SAP konsulenter med forsvarskompetencer også havde SAP kompetencer og erfaring fra arbejde i store private koncerner. I dag har vi etableret en database omfattende ca. 200 SAP konsulenter med meget stor kompetence bredde.  

”Vi har en baggrund både fra ”den anden side af skrivebordet” og fra arbejde som konsulenter. Vi har formidlet konsulenter i mange år. Vi er derfor klædt godt på til at finde og formidle den helt rigtige konsulent til dig”.

Vores værdier og mission:

• Vi vil være en foretrukken samarbejdspartner indenfor vores definerede fokusområder
• Vi behandler vores konsulenter fair og med respekt
• Vi ser det som det primære, at kunden får en løsning i den konkrete situation

Vi har i vores mange år som konsulentformidlere altid behandlet og formidlet konsulenter med udgangspunkt i, at der altid skal være 3 vindere, nemlig kunden, os og konsulenten. På samme måde har vi altid haft og har stadig holdningen, at det helt centrale er, at kunden får løst sin opgave. Såfremt det indebærer, at vi må henvise til en af vores kollegaer i branchen, så gør vi det hellere end at efterlade kunden med et uløst problem.

HENNING SØGAARD
ADM. DIREKTØR

 

Henning Søgaard Nielsen har siden 1993 rekrutteret IT-konsulenter til tidsbegrænset ansættelse i store virksomheder i Danmark. Henning har en MBA med fokus på HR samt en Bachelor fokus på organisatoriske og personale spørgsmål.

 

Tlf: +45 22 14 61 23
Mail: hsn@searchitgroup.dk

Jesper britze
Senior adviser, capt n (rtd)

 

Jesper Britze is a former naval officer, Capt. RDN, who have been commanding officer in several warships. Furthermore, Jesper has been responsible for IT in Danish Ministry of Defence. Most recently Jesper has been CIO Danish Defence. In this position he among other things was responsible for the Danish SAP installation DeMars.

 

Tlf: +45 23 29 96 28
Mail: jb@searchitconsult.dk

Lars Bæhr
executive consultant

 

Lars Bæhr has 36 years of experience as a naval officer. Several years serving as commanding officer on Danish warships. 10 years as Chief of Staff in Danish Defence IT Agency – responsible for the Danish Defence SAP installation.

 

Tlf: +45 28 30 16 77
Mail: lb@searchitconsult.dk

Claus Ejlersen
EXECUTIVE CONSULTANT

 

Teknologisk overblik. Mange års It-driftserfaring, har haft drifts- og udviklingsansvaret for It til organisationer med 20.000 arbejdspladser. Ledelse af It-eksperter i forbindelse med store og politisk følsomme It- projekter. Kan kombinere hensynet til øjeblikkelig brugerfunktionalitet og fremtidig rationel drift. Stor forståelse for spændingsområdet kunde-politik-økonomi.

 

Tlf: +45 28 30 16 77
Mail: cla@searchitconsult.dk

Steen Carlsen
EXECUTIVE CONSULTANT

 

Mange års erfaring med levering af It-ydelser som hardware, software, drift og konsulenter. Steen har en baggrund i multinationale It-virksomheder.

 

Tlf: +45 28 30 16 77
Mail: stn@searchitconsult.dk)

ajla handanagic
Marketingchef

 

Ajla Handanagic har stort kendskab til udarbejdelse af marketingstrategier, herunder strategier for sociale medier.

 

Tlf: +45 22 14 98 14
Mail: aha@searchitconsult.dk

Rawaa Najjar
Art director

 

Rawaa Najjar er webmaster og har i den forbindelse både ansvaret for det kreative design og for udvikling og ajourholdelse af hjemmesider. I tillæg hertil er Rawaa ansvarlig for design og udarbejdelse af præsentationsmateriale.

 

Tlf: +45 31 14 45 64